Attelier

In het attelier zullen de clienten vooral schilderen, knutselen en spullen opknappen, de spullen die opgeknapt worden nemen ruimte in beslag. Denk aan meubels, en andere producten die gratis of voor weinig ingekocht kunnen worden en tegen een redelijke prijs verkocht kunnen worden. Er is ruimte voor opslag, zodat er een werk voorraad is. De dagactiviteiten kunnen dan in alle rust plaatsvinden en er is geen stress om de producten opgeknapt te krijgen. Als het af is kunnen ze verkocht worden en niet voor de tijd, zodat er druk komt te liggen. Door aan te geven dat het voor een goed doel is, de dagopvang heeft hierdoor activiteiten krijgen we wellicht mee spullen gratis aangeleverd en wellicht ook gebracht. De andere artikelen die ingekocht worden zullen we zelf moeten halen misschien via de bezorgservice te organiseren en te combineren.

Er kunnen oproepen gedaan worden om producten binnen te krijgen, ook kan er in alle rust gekeken worden naar gratis of goedkope producten zodat de inkoop laag gehouden kan worden. Doordat er ruimte in de opslag is kunnen er een voorraad voor activiteiten gemaakr worden. Hierdoor kan er duidelijk worden wat er te doen is en zal er niet te veel druk neergelegd worden. Bij vrijwilligers die willen heplen zou het opknappen complexer gemaakt kunnen worden. Sommige dingen zoals een caravan of aanhngwagen kunnen verkocht worden via bijvoorbeeld marktplaats. Ook zouden deze producten goed kunnen dienen voor de korte termijn verhuur.

Doelgroep zijn mensen die graag 2ehands spullen kopen of prijsbewust kopen, ook mensen die een een beter milieu een warm hart toe dragen. Mensen die een belevenis mee willen maken, toeristen die aankomen en eventueel kennissen en familie clienten. Verder eigen verhuur afdeling die de producten kan verhuren en na verloop van tijd kunnen de producten in de verhuur ook weer opnieuw een beurt krijgen en opgeknapt worden.